afbeelding laden

Ontdek onze all-inclusive rondreizen!

Onze rondreizen vormen een uitgelezen kans om Suriname op een volledig verzorgde wijze te verkennen. Gedurende meerdere weken vergezelt u onze ervaren gidsen en verkent u de meest bijzondere plekken van Suriname. Vanaf het moment dat u arriveert tot het moment van vertrek wordt u deskundig begeleid, zodat u een onvergetelijke ervaring beleeft.

All-inclusive, zelfs met de vlucht!

Onze rondreizen zijn inclusief de vlucht naar Suriname, eten en drinken en verblijf.

Begeleiding aan aankomst tot vertrek

Vanaf uw aankomst in Suriname tot uw vertrek begeleiden onze professionele gidsen u.

Aangepast aan uw voorkeuren

Of u nu een avontuurlijke rondreis wilt of liever iets rustigs, alles is mogelijk!

Door heel Suriname heen

Onze rondreizen laten uw alle diverse en prachtige kanten van Suriname zien, inclusief de verschillende culturen.

De beschikbaare rondreizen op een rij

Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen vliegtuigmaatschappijen.

Een interessant plekje in Zuid-Amerika

Een interessant plekje in Zuid-Amerika

Verken de kleurrijke straten van Paramaribo, ontdek adembenemende jungles en ontmoet vriendelijke lokale bewoners tijdens deze avontuurlijke reis. Een mix van culturele ontdekkingen, natuurlijke pracht en onvergetelijke avonturen wachten op je tijdens deze onvergetelijke reis naar Suriname.

3362

Natuurlijk Suriname

Natuurlijk Suriname

Verken Suriname in al zijn glorie tijdens deze avontuurlijke reis! Ontdek Paramaribo's charme, verken historische plantages, vaar over rivieren naar lokale dorpen, beklim majestueuze bergen en geniet van onvergetelijke nachten onder de sterren.

3661

Op stap in Suriname

Op stap in Suriname

Ontdek de betoverende jungle van Suriname, waar weelderige regenwouden en brede rivieren samenkomen. Verlies uzelf in een land doordrenkt met exotische flora en fauna. Ervaar een unieke mix van culturen en warme gastvrijheid tijdens uw reis.

2893

Ontdek Suriname Plus

Ontdek Suriname Plus

Ontdek Paramaribo's koloniale charme en betoverende binnenland tijdens een speciale reis voor oudere avonturiers. Verken historische houten huizen, prachtige kerken en levendige markten. Geniet van weelderige natuur, ontmoet de Marrons en ervaar het verleden op oude plantages.

3529

Jungle Tour Suriname

Jungle Tour Suriname

Verken het ongerepte Suriname: beklim de Voltzberg, bewonder de Blanche Mariewatervallen, en ontdek Bigi Pan's vogelparadijs. Ga back-to-basic in PingPe aan de Surinamerivier. Boek nu voor een onvergetelijk avontuur!

3546

Op Avontuur in Suriname

Op Avontuur in Suriname

Verken Suriname's veelzijdige pracht tijdens deze boeiende rondreis, van de historische wonderen van Paramaribo tot de ongetemde schoonheid van Fredberg en de betoverende wetlands van Bigi Pan.

3074

Bezoek op afspraak op kantoor of bij uw thuis in Nederland

Voor onze rondreizen bieden wij een gratis adviesafspraak aan, bij ons op kantoor, of bij uw thuis, of via een videogesprek!

Ronny, onze oprichter en eigenaar, komt graag bij u langs om uw persoonlijk advies te geven over onze rondreizen en alle mogelijke variaties. Op ons kantoor of via een videogesprek kan natuurlijk ook. Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Vindt onze rondreizen op een Vakantiebeurs!

Wij zijn (bijna) altijd te vinden op de grootste vakantiebeurzen van Nederland en Belgie.

Uitgevoerd samen met Pieter Nijdam

All Suriname Tours is nu samengevoegd met Suriname-Rondreizen.nl en werkt samen met Pieter Nijdam om de rondreizen uit te voeren.

Of u nu via onze website boekt of via Suriname Rondreizen, u zult dezelfde, fantastische ervaring beleven door een sterke samenwerking tussen ons team en Pieter Nijdam!

Of toch liever een tour?

Palumeu Jungle Lodge

Palumeu Jungle Lodge

Ontdek de onmisbare Palumeu-tour in Suriname. Deze tour biedt een unieke gelegenheid om diep in de Indiaanse tradities en cultuur van ...

665

Jungle Resort Pingpe

Jungle Resort Pingpe

Beleef de betoverende Jungle Resort Pingpe, gelegen aan de Boven-Suriname rivier. Ontdek de kleurrijke cultuur van Suriname tijdens een ...

285

Stuwmeer Kanotour

Stuwmeer Kanotour

Verken het adembenemende stuwmeer: een wonderland van honderden eilandjes omringd door kristalhelder groen water. Ervaar een gevoel van ultieme ...

75

Paramaribo Bustour

Paramaribo Bustour

Ontdek Paramaribo's rijke geschiedenis en moderne pracht tijdens onze bustour. Verken historische monumenten zoals Fort Zeelandia en hedendaagse ...

38

Jodensavanne en Ston Island

Jodensavanne en Ston Island

Ervaar de ultieme combinatie van geschiedenis en natuurlijke pracht tijdens deze tour! Verken de historische Jodensavanne met zijn oude ...

175