afbeelding laden

Bekijk onze geplande tours en rondreizen

Wilt u weten welke tours en rondreizen we al hebben gepland de komende dagen, weken en maanden, en bij welke reis u misschien kunt aansluiten?

Met de knop hieronder kunt u ons vertrekschema openen (in een nieuw venster), of lees hieronder eerst hoe het werkt.

Wat is het voordeel van ons vertrekschema?

Sluit bij een bestaande tour aan

De meeste tours en rondreizen in Suriname vereisen vaak een minimum van 2 of meer personen om gegarandeerd te vertrekken. Indien u niet met voldoende mensen bent, kunt u via ons vertrekschema zien welke tours sowieso vertrekken!

Boek uw reis met 99% vertrekgarantie

Indien u een tour boekt die als gegarandeerd staat gemarkeerd in ons vertrekschema, is het 99% zeker dat deze tour uitgevoerd wordt op de aangegeven datum. Dat betekent dat alleen uw (aan)betaling nodig is om uw reis te garanderen!

Ontdek onze reeds geplaande rondreizen

Onze reeds geplande rondreizen staan ook aangegeven in ons vertrekschema, dus als u grootse reisplannen heeft voor Suriname kunt u ook meteen zien of er een reis gepland staat die aan al uw eisen voldoet!

Veel gestelde vragen

Vind de antwoorden op uw vraag of neem contact met ons op.

Wanneer u voor het eerst een tour in Suriname boekt, staan wij klaar om u te begeleiden! Ontdek hier de meest gestelde vragen, of neem direct contact met ons op voor advies en hulp.

Hoe boek ik een reis bij jullie?

U kunt onze tours en rondreizen bekijken op onze website en een boekingsverzoek versturen via de knop bij elke trip.

Wat is het verschil tussen een tour en een rondreis?

Een tour is een eendaagse of meerdaagse trip naar 1 of 2 bestemmingen. Een rondreis is een volledig verzorgde reis naar meerdere bestemmingen, inclusief de vlucht naar Suriname.

Waarom kan ik niet meteen betalen op de website?

We willen zeker zijn dat de trip uitgevoerd kan worden, afhankelijk van het aantal deelnemers. Daarom wachten we tot uw aanvraag bevestigd is.

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen via Ideal, Credit Card, Apple & Android Pay of bankoverschrijving nadat uw tripbevestiging per e-mail is ontvangen.

Kan ik een trip annuleren?

Zolang u nog niet heeft betaald, kunt u contact met ons opnemen om een aangevraagde tour te annuleren. Als u al betaald heeft, neem dan contact met ons op voor verdere vragen.

Hoe weet ik of een reis gegarandeerd is?

Uw deelname is bevestigd nadat u een tripbevestiging met een betalingslink heeft ontvangen en uw (aan)betaling is voldaan.