Reviews op Social Media

Zowel op Facebook en op Tripadvisor hebben wij velen uitstekende reviews ontvangen!

Meer reviews

JAAP JAN

Wij willen jullie bedanken voor de fantastische reis! Het is door jullie een fantastische reis geworden en heeft meer gebracht als wij van te voren hadden kunnen dromen. Alles was op tijd en keurig geregeld, de accommodaties, het transport , het eten en drinken en alles volgens afspraak. Het was een avontuurlijke reis waar onze grenzen werden verlegd! Genoten in jullie prachtige natuur en vooral veel gevaren op het water midden in de jungle en moerassen. Heel veel dieren gespot; oa. de tarantula, diverse slangen zowel op het land als in het water, veel vogels, Ara’s, toekan, witte reiger, rode ibis, aasgieren, zeearend, aalscholver, ooievaars en flamingo’s. Hiernaast ook diverse soorten apen, kaaimannen en vooral de reuze schildpadden die eieren leggen, dolfijnen, piranha’s en last but not least een anaconda! Ook een groot compliment voor de gidsen die jullie voor ons hadden geselecteerd! Door hun enthousiasme was er direct een klik met onze groep en naast de grote kennis (vooral van Jurgen en Winston) was er voldoende ruimte voor de gezelligheid! Onze familie en vrienden zijn intussen overtuigd dat Suriname een prachtig land is en dat als je het vooraf goed regelt je in 2 weken heel veel kan zien! En dit is een compliment naar jullie! Jullie hebben voor ons zo’n mooie onvergetelijke reis verzorgd dat als je vragen wij hier vast een antwoord op weten. Nogmaals BEDANKT namens de groep van 10.

ZOE

Meerdere trips ( in verschillende jaren) gedaan met All Suriname Tours. Alle trips zijn Super verzorgd. Van tevoren genoeg informatie om goed voorbereid op pad te gaan. Tijdens de trips kom je niks te kort en je wordt voorzien van genoeg interessante informatie over het gebied waar je bent. Geschikt voor jong en ‘oud’ ! Zo vind ik het bijvoorbeeld ook top dat ze rekening houden met diëten van gasten en dat bijvoorbeeld een keer een luchtbed werd geregeld i.p.v. een hangmat voor een betere nachtrust. Door de zorgzaamheid , de liefde voor dit vak en het land van het personeel van All Suriname Tours , ga ik graag nog veel vaker mee op trip !!

AUGUST

Ik heb afgelopen jaar met veel plezier twee tours met jullie gemaakt. Eén naar Blanche Marie & Apoera en een naar de Raleighvallen & Voltzberg. Het was een ultieme belevenis om de natuur daar in al haar schoonheid te mogen beleven. Daar komst nog een schepje bovenop als je daarnaast ervaart, dat alles tot in de puntjes geregeld was. Complimenten aan het management, de koks de deskundige gidsen en alles eromheen. Chapeau! Tot ziens All Suriname Tours.

CELINE & WESLEY

In augustus zijn wij met all Suriname tours naar de Voltzberg-Blanche Marie-Avanavero en Pingpe geweest. Beide tours waren top geregeld. De gidsen waren erg enthousiast en de kokkin Audrey was echt super! Dat Ronny met ons mee is gegaan met de tour naar de Voltzberg vonden wij super. Een en al lof voor jullie!! Groetjes Celine en Wesley (degene die zoveel coffeine/paracetamol nodig had ;))

RIANNE

Trips bij all suriname tours zijn zeker een aanrader! Naast een breed aanbod dat zeer flexibel is op vlak van persoonlijke voorkeur, zijn de trips ook nog zeer goed verzorgd. Organisatie is duidelijk, vervoer in orde, zeer kwaliteitsvolle trip qua inhoud, lekkere maaltijden en accomodatie tip top! Zeker te overwegen als je een stukje Suriname wil ontdekken!

nl_NLNederlands