afbeelding laden

Overzicht

Ontdek het hart van Zuid-Amerika tijdens deze betoverende reis door Guyana. Verken de bruisende straten van Georgetown tijdens een city tour, waarbij je de kleurrijke Stabroek Markt verkent en de rijke geschiedenis van de stad ontdekt. Vervolg je avontuur naar het schilderachtige Linden en de serene Zeedijk, waar de betoverende kustlijn je zal fascineren. Maar het hoogtepunt van de reis is ongetwijfeld de adembenemende Kaieteur Falls, de grootste single-drop waterval ter wereld met een hoogte van 250 meter. Laat je verrassen door de natuurlijke pracht van Guyana tijdens deze onvergetelijke tour.

Prijs

/ persoon

Prijs op aanvraag

7

Bestemmingen

Tijdens deze tour bezoeken wij (onder andere) deze hoofdbestemmingen.

Frans Guyana, Kaieteur Falls

Programma

Dag 1
U vertrekt tussen 03:30 en 04:00 uur vanuit Paramaribo naar Nieuw Nickerie, South Drain. Omstreeks 09:00 uur maken we de oversteek naar Guyana, Moleson Creek. Vervolgens zetten we onze reis per bus voort naar Georgetown, waar we in de middag aankomen, rond 17:00 uur. Na het inchecken in ons hotel in Georgetown (3*), is het tijd om een restaurant te bezoeken voor het diner.
Dag 2
Na het ontbijt verkennen we Georgetown tijdens een City tour, inclusief een bezoek aan Stabrook Markt. Vervolgens gaan we naar het plaatselijke vliegveld, vanwaar u naar de betoverende Kaieteur Falls vliegt, een spectaculaire en adembenemende ervaring. In de late middag keren we terug naar Georgetown, waar we de avond rustig afsluiten met een heerlijk diner.
Dag 3
Vandaag staat er na het ontbijt een boeiend programma op de planning: een dagexcursie naar Linden en Zeedijk. Deze uitstap biedt een unieke gelegenheid om het charmante Linden te verkennen, een stad doordrenkt met lokale cultuur en gastvrijheid. Daarnaast gaan we naar de betoverende Zeedijk, waar u kunt genieten van een schilderachtig uitzicht op de kustlijn van Guyana. De excursie omvat een heerlijke lunch en diner, waardoor u de lokale keuken kunt proeven terwijl u de dag verkent.
Dag 4
Om 5:00 uur 's ochtends vertrekken we richting Moleson Creek en maken onderweg een tussenstop voor het ontbijt. Eenmaal in Nickerie aangekomen, staat er een uitgebreide middagmaaltijd voor u klaar. Na deze heerlijke maaltijd beginnen we aan de terugreis naar Paramaribo, waar we rond 18:00 uur aankomen.

Praktische informatie 

Let op dat alle meerdaagse tours en sommige dagtrips onderhevig zijn aan weersomstandigheden, inclusief reistijden en het dagelijkse programma of de volgorde ervan.

Paklijst

Zonnebrandcreme, Dagrugzak, Muggenspray, Luchtige kleding, Gele koorts-kaart, Geldig paspoort

Inbegrepen

Accommodatie, Eten en drankjes, Gids, Transport, Snacks, Vliegreis
P

Opmerkingen

Prijs op aanvraag

Exclusief

Alcoholische dranken, Verzekering, Persoonlijke uitgaven, Toeristenkaart (te koop bij de oversteek)

Maaltijden

Indien u vegetarisch/vegan bent of andere voedingsrestricties heeft wordt daar indien mogelijk rekening gehouden.

Klaar om te boeken?

Doe een touraanvraag met de knop hieronder en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Of een van onze andere tours?

Kabalebo Nature Resort

Kabalebo Nature Resort

Ontdek de weelde van Kabalebo Nature Resort, een luxe lodge diep verscholen in het ongerepte, malariavrije Amazonewoud van Suriname. Ervaar de ...

980

Paramaribo Looptour

Paramaribo Looptour

Ontdek het UNESCO Werelderfgoed van Paramaribo tijdens onze boeiende Looptour. Verken de historische binnenstad, ontdek de betoverende verhalen ...

25

Brownsberg Dagtrip

Brownsberg Dagtrip

Ontdek het Brownsberg natuurpark in slechts 1 dag, een oase van Surinaams regenwoudpracht op slechts enkele uren van Paramaribo. Verken ...

80

Kayaktour in Coesewijne

Kayaktour in Coesewijne

Ontdek de wildernis van Suriname met de Coesewijne kano tour! Vaar over de smalle Boven Coesewijne rivier, ervaar een avontuurlijke overnachting ...

175