Raleighvallen & Voltzberg 4-daagse

4 dagen

Tijdelijk alleen hangmattenverblijf beschikbaar

Prijzen:
Hangmat: €325
Slaapzaal: €375
Privé kamer: €425

Single toeslag: €50

Overview

Gelegen in het centraal Surinaams Natuur Reservaat. Het reservaat biedt een grote verscheidenheid aan flora en fauna. De grootste activiteit hier is het beklimmen van de Voltzberg. De intensieve tocht naar de top wordt beloond met een prachtig uitzicht over het tropisch regenwoud. Verder zijn er heel wat watervallen waar men zich na de inspannende en leerzame tocht kan afkoelen. Nachtelijke wandelingen voor het spotten van dieren staan ook op het programma. Deze plek staat ook bekend om de unieke verschijning van de Cock of the rock (Rotshaan) en is bij vogelaars over de hele wereld bekend.

Itinerary

Dag 1 :

Om 7.00 uur vertrekken we met de bus naar Witagron, bij aankomst wordt er geluncht, waarna de boten worden ingeladen voor de boottocht naar de Raleighvallen. Bij aankomst kennismaking met de beheerder en indeling van de accommodatie. In de middag wordt er een verkenningstocht gemaakt rondom het eiland. Indien gewenst, nemen we een duikje in de rivier.

Dag 2 :

Na het ontbijt maken wij ons klaar voor wandeling door het bos naar de Voltzberg. Deze tocht is zeer boeiend en indrukwekkend. Men kan er veel dieren tegen komen, zoals apen, vogels wilde zwijnen enz. Hoogtepunt op deze dag is uiteraard de klim naar de top (240 m) waar u van een prachtig uitzicht over het tropisch regenwoud kunt genieten. In de middag keren wij terug naar de lodge onderweg maken wij een tussen stop bij de Anjoemara vallen om af te koelen. Na het avondeten gezellig samenzijn.

Dag 3 :

Na het ontbijt vertrekken wij met de boot naar Lolopasi en vandaaruit maken wij een boswandeling naar de adembenemende Moedervallen. Om 13.00 uur hebben wij een lunch. In de middag bezoeken wij het vliegveld en u kunt ook diverse vogels spotten. De middag is vrij, na het avond eten gezellig samen zijn en indien gewenst een culturele show met zang en dans van de plaatselijke Raleighboys.

Dag 4 :

Omstreeks 10.00 uur vertrekken wij met de boot naar Witagron van waaruit wij met de bus terug rijden naar Paramaribo.

De Voltzberg!

Prachtige stroomversnellingen

Dieren spotten

Tropisch regenwoud

GOED SCHOEISEL
SLIPPERS
ZWEMKLEDING
HANDDOEKEN
HOED/PET
REGENJAS/PONCHO
SUN BLOCK/INSECT REPELLENT
KLEINE RUGTAS
WARME KLEDING
EIGEN TOILET ARTIKELEN
SURINAAMS GELD
CAMERA (EXTRA BATTERIJ)
ZAKLAMP

Van €325
/ Adult
nl_NLNederlands