Raleighvallen & Voltzberg - 4 dagen

Prijzen:
Hangmat: euro 325
Slaapzaal: euro 375
Prive kamer: euro 425

Overview

Gelegen in het centraal Surinaams Natuur Reservaat. Het reservaat biedt een grote verscheidenheid aan flora en fauna. De grootste activiteit hier is het beklimmen van de Voltzberg. De intensieve tocht naar de top wordt beloond met een prachtig uitzicht over het tropisch regenwoud. Verder zijn er heel wat watervallen waar men zich na de inspannende en leerzame tocht kan afkoelen. Nachtelijke wandelingen voor het spotten van dieren staan ook op het programma. Deze plek staat ook bekend om de unieke verschijning van de Cock of the rock (Rotshaan) en is bij vogelaars over de hele wereld bekend.

Itinerary

Dag 1

Dag 1
Om 7.00 uur vertrekken we per bus naar Witagron, een Marron dorp. Bij aankomst te Witagron wordt er geluncht, waarna de boten worden ingeladen voor de boottocht naar de Raleighvallen. Bij aankomst maakt u kennis met de beheerder en vind de indeling van de accommodatie plaats. In de middag wordt er een verkenningstocht gemaakt rondom het eiland. Indien gewenst, nemen we een duikje in de rivier.

Dag 2
Na het ontbijt maken wij ons klaar voor een actieve wandeltocht naar de Voltzberg. Deze tocht is zeer boeiend en indrukwekkend. Men kan er veel dieren tegen komen, zoals apen, vogels wilde zwijnen enz. Hoogtepunt op deze dag is uiteraard de klim naar de top ( 240 m ) waar u van een prachtig uitzicht over het tropisch regenwoud kunt genieten. In de middag keren wij terug naar de lodge onderweg maken wij een tussen stop bij de Anjoemara vallen om af te koelen. Na het avondeten gezellig samenzijn.

Dag 3
Na het ontbijt vertrekken wij met de boot naar Lolopasi, van waaruit wij een educatieve boswandeling maken naar de adembenemende Moedervallen. In de middag bezoeken wij het vliegveld en u kunt ook diverse vogels spotten. Na het avond eten gezellig samen zijn, en op verzoek kunt u ook genieten van een culturele show met zang en dans van de plaatselijke Raleighboys.

Dag 4
Omstreeks 09.00 uur vertrekken wij met de boot naar Witagron en van daaruit rijden wij door Paramaribo

De Voltzberg! Prachtige stroomversnellingen Dieren spotten Tropisch regenwoud

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MEmT3zgTqIM[/embedyt]

From € 325
per Adult
nl_NLNederlands