afbeelding laden

DATUM VAN AANMAKEN: 9 MEI 2024
LAATST GEWIJZIGD: 31 MEI 2024

Bedankt dat u heeft gekozen voor de Suriname App, ontwikkeld door All Suriname Tours & Transport met technische ondersteuning van VSG Consulting. Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Dit Privacybeleid beschrijft hoe wij omgaan met uw gegevens en uw privacyrechten.

De app is te vinden in de Google Play Store en Apple Store onder de naam Suriname App, met de ontwikkelaar All Suriname Tours & Transport.

1. Bedrijfsinformatie:

 • Officieel Bedrijf: All Suriname Tours & Transport
 • Wettelijke Vertegenwoordiger: Shelinderpersad Bhoelai
 • Website: https://www.allsurinametours.com
 • Juridisch Adres: Geulstraat 33, Deventer, Nederland
 • DUNS-nummer: 491712917
 • Bedrijfstype: Besloten Vennootschap
 • KvK-nummer: 63611309
 • Ontwikkeld door: All Suriname Tours & Transport met technische ondersteuning van Vincent Simon van Grondelle van VSG Consulting (vsgconsulting.eu)

2. Contactinformatie:

3. Gegevensopslag en Beveiliging:

 • Ontwikkelplatform: De app is ontwikkeld via het app-ontwikkelingsplatform Adalo en maakt gebruik van Airtable als database. Gegevens worden opgeslagen en beveiligd met de hosting van de app, Adalo en Airtable.
 • Beveiligingsmaatregelen:
  • Adalo: Adalo maakt gebruik van toonaangevende versleuteling voor gegevens tijdens het transport en in rust, en heeft extra beveiligingslagen toegevoegd voor sommige zeer gevoelige gegevens zoals creditcards (Stripe) en wachtwoorden (bcrypt). Meer informatie hierover is te vinden op hun security-pagina.
  • Airtable: Airtable heeft de volgende certificeringen behaald om hun inzet voor de bescherming van uw gegevens te tonen: SOC 2 Type 2, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27701. Beide diensten verplichten zich tot veilige praktijken en zorgen voor veilige omgang met alle gegevens die via de app gaan. Voor meer informatie, zie de trust- en security-pagina.

4. Gegevens Toegang, Verzameling, Gebruik en Delen:

 • Gegevensverzameling: De Suriname App verzamelt geen gevoelige persoonlijke gegevens van gebruikers. De volgende gegevens worden echter voor ontwikkelingsdoeleinden naar de servers van Adalo gestuurd om de app goed te laten werken:
  • Identifiers > User ID: Adalo gebruikt User ID voor app-functionaliteit en is gekoppeld aan de identiteit van de gebruiker. User ID wordt NIET gebruikt voor trackingdoeleinden.
  • Usage Data > Product Interaction: Adalo gebruikt gegevens over productinteracties voor analytische doeleinden, en deze gegevens zijn gekoppeld aan de identiteit van de gebruiker. Gegevens over productinteracties worden NIET gebruikt voor trackingdoeleinden.
  • Diagnostics > Other Diagnostic Data: Adalo gebruikt andere diagnostische gegevens voor analytische doeleinden, en deze gegevens zijn NIET gekoppeld aan de identiteit van de gebruiker. Andere diagnostische gegevens worden NIET gebruikt voor trackingdoeleinden.
 • Gebruik van Gegevens: Adalo verzamelt gegevens uitsluitend om app-functionaliteit te bieden en om ons te helpen onze producten te verbeteren. Deze gegevens worden nooit gebruikt voor tracking of advertenties en worden niet verhuurd, verkocht of verstrekt aan adverteerders.
 • Toekomstige Gegevensverzameling: Als in de toekomst accountregistratie of extra gegevensverzamelingsfuncties worden geïmplementeerd, zal dit privacybeleid dienovereenkomstig worden bijgewerkt.
 • Technische Gegevens: Alle gegevens die worden gevolgd, zijn uitsluitend voor ontwikkelingsdoeleinden, waarbij technische gegevens worden verzameld zonder deze te koppelen aan individuele gebruikers.
 • Delen van Gegevens: De app deelt momenteel geen persoonlijke of gevoelige gebruikersgegevens met derden.

5. Google Analytics:

Suriname App maakt gebruik van Google Analytics om anonieme gebruiksgegevens te verzamelen om de app te verbeteren en betere diensten aan onze gebruikers te bieden. Google Analytics kan bepaalde informatie verzamelen, zoals het type apparaat, besturingssysteem en gebruikspatronen, maar identificeert individuele gebruikers niet persoonlijk. Voor meer informatie over hoe Google Analytics omgaat met gebruikersgegevens, verwijzen wij u naar het Privacybeleid van Google.

6. Gegevensbewaring en Verwijderingsbeleid:

Momenteel slaan we geen gebruikersgegevens op. Alle ontwikkelingsgegevens die via Adalo worden verzameld, worden binnen 30 dagen verwijderd.

7. Wijzigingen in dit Privacybeleid:

Suriname App behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid op elk moment bij te werken. Wanneer dit gebeurt, zullen we de bijgewerkte datum onderaan deze pagina herzien. We moedigen gebruikers aan om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen om op de hoogte te blijven van hoe we helpen bij het beschermen van de persoonlijke informatie die we verzamelen. U erkent en stemt ermee in dat het uw verantwoordelijkheid is om dit privacybeleid periodiek te herzien en op de hoogte te worden gebracht van wijzigingen.

8. Uw acceptatie van deze voorwaarden:

Door deze app te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met dit beleid. Als u niet akkoord gaat met dit beleid, gebruik dan alstublieft onze app niet. Uw voortgezet gebruik van de app na het plaatsen van wijzigingen in dit beleid wordt beschouwd als uw acceptatie van die wijzigingen.

Contact met ons opnemen:

Als u vragen heeft over dit Privacybeleid, de praktijken van deze app, of uw omgang met deze app, neem dan contact met ons op via: