afbeelding laden

Overzicht

Peperpot Natuurpark, een van Suriname's eerste beschermde natuurgebieden aan de Surinamerivier, vlakbij Paramaribo, was ooit een enorme koffie- en cacaoplantage genaamd Peperpot. Sinds 2009 beheert een stichting het park om de biodiversiteit te behouden. Een deel is voor educatie, recreatie en ecotoerisme, samen met een hotel in een gerestaureerd plantagehuis. Het park herbergt 270+ vogelsoorten, katachtigen, apen, bijzondere insecten, reuzenmiereneters, reptielen, amfibieën en vlinders. Het biedt ook nachtelijke ervaringen in dit prachtige bos.

Prijs

/ persoon

€65
7

Activiteiten

Laat ons je meenemen op een onvergetelijke wandeling door dit betoverende gebied, omringd door weelderige bossen en een overvloed aan wilde dieren. Tijdens deze excursie krijg je de kans om meer dan 270 vogelsoorten te spotten, samen met katachtigen, apen, reptielen, amfibieën en bijzondere insecten. Geniet van een adembenemende zonsondergang vanaf de vogeltoren en ontdek het avondleven van dit prachtige bosrijke gebied.

Bestemmingen

Tijdens deze tour bezoeken wij (onder andere) deze hoofdbestemmingen.

Peperpot

Programma

Dag 1
We beginnen met een hartelijke ontvangst bij je verblijf in Paramaribo en brengen je naar het park, waar je onder begeleiding van een ervaren gids een betoverende wandeling maakt. Terwijl je tussen de weelderige groene bossen loopt, ontdek je een diversiteit aan flora en fauna. Bewonder de uitbundige vogelsoorten die hier floreren en speur naar katachtigen, apen en andere exotische dieren die zich verschuilen in dit weelderige habitat. Ons doel is om je een diepgaande ervaring te bieden waarbij je niet alleen de pracht van de natuur ontdekt, maar ook inzicht krijgt in de delicate balans van dit ecosysteem. Na een ontspannende wandeling vol adembenemende fotomomenten en verrijkende ontmoetingen met de natuur, brengen we je veilig terug naar Paramaribo, waar je kunt nagenieten van deze onvergetelijke ervaring.

Praktische informatie 

Let op dat alle meerdaagse tours en sommige dagtrips onderhevig zijn aan weersomstandigheden, inclusief reistijden en het dagelijkse programma of de volgorde ervan.

Minimale groepsgrootte

4

Indien u met minder dan het min. aantal personen bent, kunt u in veel gevallen gewoon aansluiten bij een bestaande group. U kunt ook geplande tours bekijken via ons Vertrekschema.

Paklijst

Zonnebrandcreme, Dagrugzak, Muggenspray, Luchtige kleding, Surinaams geld, Regenjas, Zaklamp, Ziplock zakje

Inbegrepen

Transport, Eten en drankjes, Snacks, Gids, Entree, Avondeten
P

Opmerkingen

Voor meerprijs is een privétour mogelijk voor 2 personen.

Exclusief

Alcoholische dranken, Verzekering, Persoonlijke uitgaven

Maaltijden

Indien u vegetarisch/vegan bent of andere voedingsrestricties heeft wordt daar indien mogelijk rekening gehouden.

Vertrektijd & locatie

Ophaal lobby van hotel Torarica 3.30pm | Afzet hotel Torarica 9.30-10.00pm

Klaar om te boeken?

Doe een touraanvraag met de knop hieronder en wij nemen z.s.m. contact met u op!

Of een van onze andere tours?

Brownsberg Natuurpark (2 dagen)

Brownsberg Natuurpark (2 dagen)

Verken het prachtige Brownsberg natuurpark, op enkele uren rijden van Paramaribo. Ontdek in 2 dagen een rijke biodiversiteit, van betoverende ...

160

Guyana (Kaieteur Falls)

Guyana (Kaieteur Falls)

Ontdek het ongerepte Guyana en aanschouw de majestueuze schoonheid van de grootste single-drop waterval ter wereld, de Kaieteur Falls, met een ...
Blanche Marie en Apoera

Blanche Marie en Apoera

Verken de Blanche Marie watervallen op een vierdaagse 4x4 tour in het Surinaamse regenwoud, meer dan 300 km van Paramaribo. Ontdek deze ...

375