Overbridge

2 dagen

Vanaf €152 per cabana per nacht (o.b.v. 2 personen) incl. transport, verblijf en ontbijt.
Weekendtoeslag €15 per cabana per nacht.

Overview

Overbridge River Resort bevindt zich op maar een uur rijden van Paramaribo. U rijdt over een goed onderhouden, volledig geasfalteerde weg tot aan het resort. Bij het naderen ziet u zo nu en dan een verschrikt hert, konijn, een bosvarken dat wegstuift of een kolonie slingerapen die de weg kruist. Hier bent u in de pure, ongerepte natuur waar de rust en stilte alleen nog wordt onderbroken door het gezang van de vogels, het kwaken van de kikkers en soms het gebrul van apen. U kunt op Overbridge River Resort dan ook volledig relaxen en tot rust komen.

Accommodatie: Alle cabana’s zijn voorzien van airco, modern sanitair, warm en koud water, een mini-koelkast, magnetron en koffiezetapparaat, twee bedden van 130 cm breed, een zitje en een prachtige veranda met uitzicht over de kreek, het bos en de Surinamerivier. Ook roomservice is mogelijk. Er zijn verschillende typen cabana’s:
– Large cabana – De grote cabana heeft 4 bedden en kan 6 mensen accommoderen.
– Small cabana – De kleine cabana heeft 2 bedden en kan 4 personen accommoderen.

Maaltijden: In het Beach Restaurant worden dagelijks heerlijke en gevarieerde gerechten geserveerd. Typisch Surinaamse gerechten zoals bruine bonen met rijst, tjiem tjiem kip, bami of saoto soep. Maar ook barbecue kip, steak of spareribs. Op verzoek kunnen ook andere internationale gerechten worden bereid. Voor tussendoor zijn er diverse snacks, waaronder saté en loempia. En natuurlijk zijn ook frisdrank, sap en alcoholische dranken verkrijgbaar.

Activiteiten:
– Strand: Overbridge River Resort beschikt over een breed zandstrand aan de Surinamerivier. Op het strand is een beachvolleybalveld aangelegd, met voldoende speelruimte. Verder is er een mini-voetbalveld. Voor de veiligheid van de gasten is het zwemgedeelte afgeschermd door netten.
– Watersport: De gezellige pier met overkapping is bedoeld voor de watersporters. Hier kunt u uw boot te water laten of aanmeren. Getrainde lifeguards houden de zwemmers nauwlettend in het oog.
– Op stap: Bent u een natuurliefhebber, dan kunt u in het tropische woud op stap. Wie minder avontuurlijk is aangelegd, kan wandelen in het fraaie bospark met zitjes. En als u een boottocht of excursie wilt maken, kunt u met een van de tourboten mee. Afspraken daarvoor kunnen ter plaatse worden gemaakt.
– Relaxen: Relaxen kan op het strand, in de traditioneel gebouwde hutten die bedekt zijn met bladeren van de tasipalm. Deze tasihutten zijn ingericht met zitbanken en tafels. U kunt ook met hangmatten in de hut overnachten. Op het terrein zijn nette sanitaire voorzieningen en kleedkamers.

Meeneemlijst

  • Kleding en schoeisel
  • Toiletartikelen
  • Badkleding
  • Zonnebrandcrème
nl_NLNederlands