Via All Suriname Tours, in samenwerking met onze partners, bieden wij ook volledige rondreizen aan die u (een groot deel van) Suriname laten zien! Op deze pagina kunt u een goed beeld krijgen van de fantastische reizen, en een boekingsverzoek versturen om een reis te plannen.


Gevarieerde duur

Onze rondreizen duren tussen de 10 en 31 dagen, afhangend van uw tijdsschema.

Gepersonaliseerd

Onze rondreizen zijn gebaseerd op uw persoonlijke reisvoorkeuren.

Volledig verzorgd

Vanaf 1500 euro heeft u al een volledig geregelde rondreis.


Ontdek de locale culturen

Tijdens uw rondreis kunt u kennis maken met de warme en rijke cultuur van Suriname, zowel in de hoofdstad Paramaribo als in de kleine dorpen buiten de stad en in de jungle.


Ontdek de Surinaamse keuken

Eten zal er volop zijn: tijdens uw reis krijgt u de diverse en volledige keuken uit de Surinaamse cultuur voorgeschoteld!


Leer alle Surinaamse dieren kennen

U zult vele prachtige en grappige dieren tegenkomen: van luiaards en flamingos tot de meest prachtige vogels en ontdeugende apen.


Geniet van de natuur, 24/7

Suriname heeft een fantastische en diverse natuur, en tijdens uw rondreis zult u constant in contact staan met de bossen, jungles en rivieren van het land.


Maak gebruik van avontuurlijk maar veilig transport

Afhangend van uw rondreis zult u per boot, auto of zelfs per vliegtuig de kans krijgen om Suriname op een avontuurlijke manier te ontdekken.


Geniet van avontuurlijke en/of comfortable accommodatie

Gebaseerd op uw voorkeuren regelen wij passende accommodatie voor uw rondreis, varierend van luxe huisjes tot kamperen in de jungle.


Bent u klaar om uw rondreis te plannen?

Bekijk al onze komende, geplande rondreizen via de knop hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie!

nl_NLNederlands