Knini Paati

3 dagen

3 daagse € 285,-

4 daagse € 415,-

Overview

Het ontspanningsoord Knini Paati River Ressort ligt in het district Sipaliwini 200 km verwijderd van Paramaribo. In ons prachtig comfortabele resort kunt u genieten van flora & fauna, verkoelende stroomversnellingen en ontdekking van jungle & cultuur.

Knini Paati: de moeite van het ontdekken waard!

Accommodatie Het resort is voorzien van comfortabele en ruime lodges met een breed uitzicht op de rivier en de stroomversnellingen. Tot rust komen op de heerlijke bedden, genietend van het geluid van de stromende sula’s met het zicht op het water door de glazen schuifdeuren of gewoon vanuit uw hangmat op het balkon.

Faciliteiten Knini Paati River Resort telt zes comfortabele lodges voor 2 personen en een familiehuis voor 4-5 personen. De lodges zijn voorzien van:

 • Sanitaire voorzieningen inclusief douchegel, toiletpapier, hand zeep
 • Klamboes
 • Ruim balkon en hangmatten
 • Schoon Beddengoed
 • Handdoeken
 • Kinderbed

Overige faciliteiten: (1) Een volledig moderne overdekte buitenkeuken, met uniek meubilair gemaakt van lokale houtsoorten, waar het eten dagelijks voor u wordt bereid. (2) Een resortbar naast onze buitenkeuken met prachtig uitzicht over de rivier en de jungle. In onze resortbar is dagelijks (de hele dag door) drank te verkrijgen*. De bar en de buitenkeuken hebben ook een openlucht terras waar u lekker kunt uitwaaien. (3) Het binnenland is niet aangesloten op een stroomnetwerk. Op Knini Paati maken we voor de accommodaties gebruik van zonne-energie of stroom voorzien per lichtmotor (aggregaat) welke 24 uur per dag beschikbaar is. (4) WiFi: Ook is er op Knini Paati 24 uur per dag internet. *Vraag op het resort naar onze menukaart voor de verschillende drank- en andere prijzen.

Tourpakketten Voor uw bezoek aan Knini Paati, afhankelijk van uw tijd en mogelijkheden, bieden we u verschillende tours aan. Het tourprogramma biedt u een prachtig verblijf op het eiland aan. U ervaart de omgeving, maakt kennis met de geheimen van het regenwoud en leert de bewoners kennen van de omliggende dorpen. Uw verblijf wordt compleet gemaakt met volledig verzorgde maaltijden bestaande uit ontbijt, lunch en diner en (niet alcoholische) drankjes zoals water, sap, koffie en thee.

Dag 1 :

U vertrekt rond 09.00 uur vanuit Paramaribo richting Atjoni. Hierbij maakt u nog een tussenstop op Brownsweg en kunt u wat snacks nuttigen. In de middaguren komt u op het eiland aan en mag u gelijk genieten van een heerlijke warme maaltijd. Op dag 1 kunt u relaxen in de sula, een boswandeling maken en na het avondeten met een ervaren gids een nachtelijke boottocht maken en kaaimannen spotten.

Dag 2 :

Op dag 2 mag u na een stevig ontbijt om 8.00 uur en nog voor het middageten een dorpswandeling maken in één van de dichtbij gelegen dorpen. U verblijft de hele dag in het dorp en mag met de lokale mensen genieten van de verschillende activiteiten. U zult samen met een gids meelopen en kennis maken met de cultuur. Bestaat de groep uit minimaal 4 mensen dan kunt u meedoen aan de traditionele dans. Na deze dorpservaring gaat u terug naar Knini Paati waar het avond eten klaarstaat om 19.00 uur.

Dag 3 :

Op dag 3 start het ontbijt om 8.00 uur. U kunt na het ontbijt genieten van de natuur en de stroomversnellingen. De uitchecktijd is om 10.30 uur. Na de warme maaltijd om 11.00 uur maakt u zich klaar en om 12.00 uur vertrek u richting Paramaribo.

Inbegrepen

 • Twee overnachtingen
 • Maaltijden en vervoer
 • Boswandeling
 • Dorp Wandeling
 • Cultuur Ervaring
 • Nachtelijke boottocht & Kaaimannen spotten
 • Zwemgelegenheid
Van €285
/ Adult
nl_NLNederlands