Kabalebo Nature Resort

4 dagen

Aangegeven prijzen zijn op basis van Lodge “Inspiration Point”

Overview

Kabalebo Nature Resort is een luxe lodge gelegen in één van de mooiste gebieden van Suriname. Diep in het ongerepte en malariavrije Amazonewoud. Nature Resort Kabalebo is gelegen in het schitterende regenwoud van West-Suriname. De Kabalebo Main Lodge is de meest luxueuze die u in Suriname zult aantreffen. Aan de oevers van de rustgevendeKabalebo rivier staan in totaal vijf verschillende accommodaties. Voordat u naar onze lodge komt, kunt u kiezen uit een uitgebreid programma van activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met een gids de jungle te verkennen, kajakken op de rivier, genieten van de vele dieren en unieke planten of heerlijk ontspannen in uw hangmat…

Nature Resort Kabalebo is gebouwd rondom een vijftal accommodaties met elk hun eigen sfeer en karakteristieke uitstraling. Van luxe tot avontuurlijk, maar allemaal voorzien van dezelfde kwaliteit.

Kabalebo Nature Resort ligt in het ongerepte westen van Suriname. Dit gebied is volledig onbewoond, waardoor men hier met recht kan spreken van een “ongerepte natuur”. In de omtrek van vele honderden kilometers zult u niets anders aantreffen dan de flora en fauna van het schitterende Amazone regenwoud. Waar apen spelend door de boomtoppen springen, gekleurde pagagaaien over uw hoofd scheren en bijzondere vissen snel wegspringen in een verlaten kreekje… Naast vele bijzondere vogelsoorten zult u ook kennis kunnen maken met katachtigen als de Jaguar, zeldzame vlinders en vele oogverblindend mooie vissoorten. Samen met uw gids kunt u urenlange ontdekkingstochten houden. Maar ook als u besluit om in de omgeving van de lodge te blijven, kunt u vele dieren zien. Behalve het verkennen van de omgeving, het waarnemen van schitterende vogels en het bekijken van de vele dieren in het regenwoud biedt Nature Resort Kabalebovoor elk weer andere activiteiten.

Itinerary

Dag 1 :
  • kabalebo main lodge: De main lodge ligt in de buurt van de airstrip waar u landt. Deze hoofdaccommodatie is voorzien van alle luxe zoals een privé badkamer, air-conditioned kamers en warm water.
  • oom piet lodge: Oom Piet Lodge is de tweede accommodatie van Nature Resort Kabalebo en is gelegen aan de oevers van de Kabalebo rivier. In deze sfeervolle houten lodge kunt u luierend in een hangmat heerlijk relaxen…
  • boskamp: Boskamp is een accommodatie voor de avontuurlijk ingestelde reiziger. De westerse luxe van KabaleboMain Lodge of de Oom Piet Lodge zult u hier niet aantreffen. Dat wordt echter meer dan goed gemaakt door de sfeervolle omgeving en avontuurlijke uitstraling.
  • river cabins: Onze River Cabins zijn gelegen langs de oevers van de schitterende Kabalebo rivier. Door hun ligging zijn ze meer dan geschikt voor de reiziger die behoefte heeft aan wat meer privacy. Natuurlijk is elke cabin voorzien van de basisbehoeften, zoals een eigen bad en toilet met electriciteitsaansluiting.
  • inspiration point: Inspiration Point is de meest luxe accommodatie van Kabalebo met een adembenemende uitzicht op de Misty Mountain. Het is gelegen aan de airstrip naast een boomgaard, waar u omgeven bent door vogels en dieren. De lodge beschikt over 6 double rooms, die heel smaakvol zijn ingericht, elk voorzien van eigen bad, toilette, warm / koud water, fan, airco, voor en achter een balkon. Hier heeft u uw privacy waar u kan genieten van alle indrukken die op doet.
  • zwembad: Het zwembad is gelegen naast de Inspiration Point en de airstrip met 12 ligbedden, parasols en een bar met uitzicht op de Misty Mountain.
Van €850
/ Adult
nl_NLNederlands