Brownsberg – Ston Island – JawJaw 5-daagse

5 dagen

Itinerary

Dag 1 :

Vertrek om 08.00 uur vanuit Paramaribo. Na aankomst op de berg een wandeling naar het noordelijke uitzichtpunt. Ook maken wij een intensieve tocht naar de Leo- en Irenevallen. Overnachting op Brownsberg.

Dag 2 :

In de vroege ochtend maken we een wandeling en genieten we van de zonsopkomst. Daarna volgt het ontbijt. Na het ontbijt vertrekken we naar Ston Island. Op Ston Island aangekomen heeft u de gelegenheid om te zwemmen. Op eigen gelegenheid kunt u kayakken, zwemmen, zonnen en vissen.

Dag 3 :

Na het ontbijt maken wij nog een korte boswandeling en maken wij ons klaar voor vertrek naar de boothaven Atjoni. Vanuit Atjoni stapt u over in een korjaal met buitenboordmotor voor een aangename vaartocht naar het dorp JawJaw. De vaartocht duurt ongeveer een half uur. Na aankomst kunt u de rest van de middag geheel naar eigen wens besteden. Mogelijk dat u ervoor kiest lekker te ontspannen in de schitterende JawJaw stroomversnelling welke vlakbij uw accommodatie stroomt. In de avond gaan wij kaaimannen spotten.

Dag 4 :

Na het ontbijt maakt u een boswandeling door het regenwoud gevolgd door een dorpswandeling waarbij u kennis maakt met de cultuur van de Saramaccaners die de Afrikaanse tradities van visserij, jacht, boten bouwen en natuurgeneeswijzen volop levend hebben gehouden in de Surinaamse jungle. Na de lunch brengt u een bezoek aan het verder gelegen dorp Gunsi, vanwaar u een wandeltocht maakt naar het dorp Nieuw Aurora/ Laduani. Vanuit Laduani vaart u naar de Ferulasi stroomversnelling waar u heerlijk kunt genieten. In de late namiddag vaart u terug naar JawJaw.

Dag 5 :

Nadat u nog even heeft kunnen genieten van de schitterende omgeving is de tijd weer aangebroken om naar Paramaribo terug te keren.

Inbegrepen

  • Alle transport
  • Gids
  • Alle maaltijden
  • Non – alcoholische drank
  • Snacks & fruit

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=g7fvm5SjqPQ[/embedyt]

Van €425
/ Adult
nl_NLNederlands