Romilda

Ik kan alleen maar positief zijn over All suriname tours !! Wij hebben alle trips die we gedaan hebben tijdens onze stage van 4 maanden gedaan met Ronny en af en toe ging Kenny ook mee. Wat een top gezelschap en goede kok !! De trips waren erg leuk en leerzaam. Echt een aanrader !!

Rianne

Trips bij all suriname tours zijn zeker een aanrader! Naast een breed aanbod dat zeer flexibel is op vlak van persoonlijke voorkeur, zijn de trips ook nog zeer goed verzorgd. Organisatie is duidelijk, vervoer in orde, zeer kwaliteitsvolle trip qua inhoud, lekkere maaltijden en accomodatie tip top! Zeker te overwegen als je een stukje Suriname wil ontdekken!

Julia

Echt een aanrader om met All Suriname Tours te gaan! Ze zijn super flexibel en erg betrouwbaar. Bovendien was het ook heel erg gezellig. Zo kom je de mooiste plekken van Suriname te zien!

Liza

Tijdens mijn tijd in Suriname ben ik meerdere keren op trip geweest met All Suriname Tours. Was altijd top geregeld en de gidsen waren erg enthousiast. Ook kreeg je tijdens de trips veel informatie en werden er mooie foto’s gemaakt. Kijk er met heel veel plezier op terug! TOP!

nl_NLNederlands