Reisvoorwaarden

 1. Op het ontbreken van reisvoorwaarden op dit formulier kan alleen All Suriname Tours zich beroepen.
 2. Alle reizen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele tariefwijzigingen. 
 3. All Suriname Tours is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit materialen en diensten verstrekt door derden alsook niet nagekomen reis- en ongevallenverzekering.
 4. Na boeking en bevestiging van de reis ontvangt u een nota met bijbehorende informatie.
 5. Na ontvangst van de bevestiging dient u een aanbetaling van 25% per omgaande te voldoen.
 6. In geval van een last minute boeking (vertrek binnen een week) dient de gehele reissom na bevestiging per omgaande betaald te worden.
 7. De duur van de reis is vermeld in hele dagen, waarbij de dagen van vertrek en aankomst als hele dagen worden aangemerkt.
 8. De reiziger dient bij vertrek en gedurende de reis in het bezit te zijn van de nodige bewijzen van inentingen/vaccinaties.
 9. All Suriname Tours is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het nalaten van inentingen en vaccinaties voorafgaand aan de reis naar Suriname.
 10. Bij de “all in” reizen heeft de klant recht op één (1) slaapplaats per persoon. De gepubliceerde tarieven zijn gebaseerd op een cabana of hut, waarin voor meerdere personen slaapgelegenheid is. Een en ander heeft tot gevolg dat de klant die eerder bedoeld tarief heeft betaald, de kans loopt met meerdere personen de cabana of hut te moeten delen. NB. deze voorwaarde is alleen geldig voor Jungle tours waar alleen groepsaccommodaties beschikbaar zijn. 
 11. De reiziger kan All Suriname Tours niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade ten gevolge van beperkte transportfaciliteiten, communicatiemiddelen en medische hulp.
 12. De reiziger dient op eigen kosten een geschikte reis- en ongevallenverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten.
 13. All Suriname Tours behoudt zich verder het recht, bij overmachtsituaties/onvoorziene omstandigheden of om veiligheidsredenen, wijzigingen aan te brengen in het reisprogramma.
 14. Bij annulering van uw reis worden de volgende kosten in rekening gebracht.
 • In geval van annulering van een tour 10 tot 15 dagen voor vertrek, dag van vertrek niet inbegrepen, is een fee van 5% van de reissom verschuldigd. Bij annulering 5 tot 9 dagen voor vertrek is 25% van de reissom verschuldigd en bij annulering korter dan 3 dagen, de volledige reissom.
 • In geval van annulering van volledige rondreizen tot 42 dagen voor vertrek, geldt een fee van 25% van de reissom. Bij annulering tussen 7 en 42 dagen voor vertrek geldt een fee van 90% van de reissom. Bij annulering korter dan 7 dagen voor vertrek is de volledige reissom verschuldigd. 

Privacy Voorwaarden

 1. Bij gebruik van onze website en bij het maken van boekingen gaat u akkoord met de cookies die wij gebruiken om onze website zo goed mogelijk te laten werken.
 2. Alle gegevens die u via onze website worden verstuurd zijn versleuteld met een SSL encryptie.
 3. Wij bewaren uw gegevens alleen indien nodig en als u wilt dat wij al uw gegevens verwijderen kunt u direct contact met ons opnemen via het contactformulier.
nl_NLNederlands